Zakelijk

Je gebruikte reclamedoeken

We maken met vakmanschap tassen van gebruikte reclamedoeken (banners). Van pillenetuis tot boodschappenwagens, van slabbetjes tot kookschorten. We leveren aan bedrijven en organisaties die hun eigen banners willen laten verwerken tot relatiegeschenken. En wat dacht je van een LABÉ-tas als origineel cadeau in het kerstpakket van je medewerkers? Verder leveren we aan winkels: zij nemen dan een aantal van onze modellen op in hun collectie. En tot slot verkopen we onze tassen aan particulieren, zowel via de webshop als bijvoorbeeld op markten en braderieën.

Collectie & maatwerk

Onze collectie telt zo’n 40 modellen. We hebben tassen voor dames en heren, laptoptassen voor op school of kantoor, en rugzakken en weekendtassen voor op reis of naar de sportschool. Ook items als slabbetjes en kookschorten zijn verkrijgbaar, in verschillende maten. Benieuwd naar onze collectie? Neem een kijkje in onze webshop of download de prospectus met alle verkrijgbare modellen.

Heb je nét een wens die er niet bij staat? Dan kunnen we maatwerk leveren voor jouw bedrijf. Het is mogelijk om je eigen banners tot tassen te laten verwerken. We ontwerpen zelf, waardoor aanpassingen of nieuwe modellen tot de mogelijkheden behoren.

Download prospectus

MVO

Samenwerken met LABÉ is maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken namelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien komen de opbrengsten ten goede aan de ideële stichting van Het Klooster Breda. Zo help je niet alleen een rijksmonumentaal pand in stand te houden, maar draag je ook bij aan het realiseren van de sociaal-maatschappelijke projecten die er plaatsvinden. Om een voorbeeld te noemen: in het klooster hebben we een appeltaartenbakkerij, waar mensen in geïndiceerde dagbesteding werken.

De afvalberg wordt kleiner, omdat we tassen maken van materiaal dat anders weggegooid zou worden. Bovendien werken we samen met een recyclingbedrijf van de gemeente: van ons restmateriaal (knipafval) wordt weer grondstof gemaakt voor nieuwe banners. Een volledig duurzaam project dus.

Ambacht

We werken in een klein atelier. De patronen worden met de hand uit de banners gesneden. Daarna wordt alles vakkundig in elkaar genaaid door een klein vast team. Voor grote producties doen we een beroep op mensen die via dit project zijn doorgestroomd naar regulier werk. Het productiewerk wordt gedaan door Emmaus San Sebastian en door Ons Label, een sociaal naaiatelier in Breda waar we mee samenwerken.

Klinkt goed? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op