Over ons

LABÉ: 3x een goed idee

  1. Unieke tassen

    Elke tas is uniek, geen tas is hetzelfde! Gemaakt van gebruikte reclamebanners. Vakkundig in elkaar gezet op ambachtelijke wijze. Er zijn veertig verschillende modellen, maar custom made is ook mogelijk.

  2. Hergebruik

    Onze tassen worden gemaakt van gerecycled materiaal. Door reclamedoeken te ‘upcyclen’ worden de gebruikte doeken niet weggegooid maar ontstaat er een mooi, nieuw en bruikbaar product.

  3. Sociaal

    De tassen worden gemaakt in sociale ateliers, samen met mensen die niet goed passen in het reguliere arbeidsproces. De tassen die je hier ziet komen van Emmaus San Sebastian & ONS label Breda.

Bekijk onze tassen

Het Klooster Breda

LABÉ is een initiatief van Het Klooster Breda. Het voormalige Kapucijnenklooster huisvest sinds 2015 een bijzonder maatschappelijk project. Met een klein team, bijzonder personeel en een grote groep vrijwilligers houden we het monumentale pand in stand.

Meer dan 120 jaar is er in het klooster gezongen, gebiecht, gedroomd en gebeden, in stille afzondering achter de hoge kloostermuren. In de geest van de paters blazen we het klooster nu nieuw leven in, vanuit respect voor de medemens en de omgeving. Met verschillende bedrijven blijft de boel draaiende, waaronder dus ook het project met de unieke tassen van LABÉ. Verder zijn er onder andere een kleinschalige bed & breakfast en een appeltaartenbakkerij.

Lees meer over Het Klooster Breda.