was successfully added to your cart.

Collectie

Schorten voor Basisschool Krommenhoek

By 19 juni 2018 Geen Reacties
kliederschorten labe tassen

Voor Basisschool Krommenhoek uit Breugel hebben we bij Labé schorten gemaakt. Fraaie schorten van gebruikte reclamebanners. Deze banners hadden geen functie meer en het leek de basisschool een goed idee om ze te recyclen. Het zijn hele bijzondere unieke schorten geworden die zeker dienst kunnen doen als kliederschort! Maar ze zijn natuurlijk ook heel geschikt om mee in de keuken te staan… of voor buiten, als er op de barbecue gekookt gaat worden.

De schorten worden zorgvuldig schoongemaakt en uitgeknipt. Een mooie afwerkband zorgt ervoor dat het er netjes uitziet en een blijvende herinnering wordt het doel waar de banners destijds voor hebben gediend. Natuurlijk is het ook mooi dat de schorten worden gemaakt in een maatschappelijk verantwoorde onderneming zonder winstoogmerk. De opbrengst is bestemd voor het bieden van opvang en onderdak voor economische daklozen. Voor meer informatie over het tassen project en andere projecten gaat u naar de website van Het Klooster Breda.

Wilt u meer informatie over het maken van tassen, zitzakken, etuis, hockers, laptophoezen, of nog wat anders? Neem dan contact met ons op!