Labé voor ondernemers

Heeft u onlangs een reclamecampagne afgesloten en vraagt u zich af wat te doen met de overgebleven reclamebanners? In plaats van ze ergens op te slaan, of in plaats van ze weg te gooien kunt u uw banners ook een tweede leven geven! U kunt uw banners recyclen tot bruikbare producten. Zo komt er minder materiaal op de afvalberg terecht én door het maken van bruikbare producten wordt uw merk nógmaals gepromoot in een positief daglicht!

Versterk uw merk

Bij Labé kunnen we uw banners recyclen tot nieuwe producten zoals tassen en mappen. Al deze producten zijn uniek, ze vertellen een bijzonder verhaal over zowel oorsprong als creatie én ze ondersteunen uw duurzaamheidsdoelstellingen. Uw merk wordt op een positieve wijze belicht, waardoor uw omzet kan stijgen en waardoor u ‘via-via’ nieuwe kanalen kunt aanboren.

Vergroot het merkbewustzijn.

Door het recyclen van uw banners laat u op een creative, tastbare en eenvoudige wijze zien dat uw bedrijf duurzaam bezig is.

Detailhandel

Labé maakt unieke producten van gebruikt bannermateriaal. – U steunt een project dat opvang en onderdak biedt aan mensen die uit dakloosheid komen. – U maakt het mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt reïntegreren in de maatschappij. – U ondersteund duurzaamheid door het recyclen van ‘afval’ tot bruikbare producten. Neem contact met ons op om producten van Labé in uw assortiment op te nemen. Ook als u interesse heeft in een eigen tassen-lijn, neem dan contact met ons op.

Eigen merchandise

Zijn  er in uw organisatie, bedrijf, evenement of festival banners gebruikt die niet meer nodig zijn? U kunt er maatschappelijk verantwoord mee ondernemen! U zult veel positieve reacties ontvangen, wat een bijdrage kan leveren aan de positionering en de uitstraling van uw bedrijf. De artikelen kunt u ook merchandisen onder uw eigen label. Bijvoorbeeld: verkoop tijdens een evenement, relatiegeschenken, reclamegadget en kerstgeschenken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak tassen van uw banners!

We verzamelen gebruikte reclamebanners bij bedrijven, evenementen en organisaties. Door de banners te upcyclen tot tassen, wordt voorkomen dat deze banners op de afvalberg terecht komen. De volgende organisaties / bedrijven gingen voor

Heeft u reclamebanners die u niet meer kunt gebruiken?

Laat er LABÉ tassen van maken

Wij maken tassen van uw banners. Als u één of enkele banners heeft waar we tassen van kunnen maken? Laat het ons weten!

Banners aan ons schenken.

Gooi uw banners niet weg! Belangrijk is wel de staat van de banner: is de banner in goede conditie om een mooi product van te maken? Ook de lay-out van de banner is van belang: zijn er leuke tassen van te maken? Momenteel hebben wij genoeg banners om een tijdje voorruit te kunnen. Op termijn zijn we weer op zoek naar ‘nieuwe’ gebruikte banners.

Tassen van uw banners laten maken.

De tassen kunt u verkopen in uw winkel of tijdens een evenement. De tassen zijn ook heel geschikt als geschenk, voor uw klanten, medewerkers of als reclame gadget.